Usein
kysyttyä

Vastauksia kysymyksiisi

Yleistä kurssien käymisestä

Kurssimme pyörivät jatkuvasti, eli voit liittyä mukaan milloin tahansa. Liitytpä mukaan nyt tai myöhemmin, saat käyttöösi kaikki materiaalit, jotka kuuluvat kurssiin.

Kyllä! Olet lämpimästi tervetullut mukaan kursseillemme harjoittelemaan taidetta ensikertalaisena. Neuvomme sinua kaikissa kysymyksissä, joita sinulla saattaa olla. Pääset nopeasti kärryille tekniikoista ja välineistä, kun seuraat kurssin ohjeistuksia.

Kyllä. Kaikkiin maksullisiin kursseihimme kuuluu palautteen anto omista harjoitustöistäsi. Kurssin opettajat ovat mukana kursseilla oppilaiden tukena. Ohjaamme kutakin kurssilaista hänen omista lähtökohdistaan ja tavoitteistaan käsin.

Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja.

Jokainen kurssi on erilainen, joten tarvike- ja välinelista vaihtelevat kursseittain. Olemme kertoneet tarvittavat välineet kurssin kuvauksen yhteydessä, joten pääset tarkistamaan ne sieltä. Käymme välineet läpi yksityiskohtaisesti myös jokaisella kurssilla.

Kysymyksiä jäsenyyteen liittyen

Taidekoulu Tuimalan jäsenenä saat käyttöösi kaikki kurssimme pelkällä kuukausi- tai vuosimaksulla. Kurssien lisäksi jäsenyyteen kuuluu sisältöjä vain jäsenille sekä jäsenten oma foorumi.

Kuukausijäsenyys: 29 € / kuukausi
Vuosijäsenyys: 279 € / vuosi

Pääset liittymään jäseneksi tämän sivun kautta.

Valitse sinulle sopivampi jäsenyystyyppi (kuukausi- tai vuosijäsenyys) ja anna omat tilaustietosi. Jäsenyytesi aktivoituu heti.

Molempiin jäsenyystyyppeihin kuuluu samat sisällöt. Kuukausijäsenyys laskutetaan sinulta kerran kuukaudessa ja vuosijäsenyys kerran vuodessa. Vuosijäsenyys on 20 % edullisempi kuin kuukausijäsenyys.

Jäsenyys maksetaan omalla pankkikortilla tai luottokortilla. Kun tilaat jäsenyyttä, pääset antamaan korttisi tiedot. Jäsenhinta laskutetaan sinulta automaattisesti tältä kortilta toistuvana maksuna.

Jäsenyytesi on voimassa niin kauan, kunnes peruutat sen.

Voit perua jäsenyytesi omasta profiilistasi kun olet kirjautuneena sisään kouluumme. Klikkaa omaa profiiliasi ja valitse valikosta kohta "Hallitse jatkuvia tilauksia". Näet jäsenyytesi ja sen vieressä painikkeen, josta voit lopettaa jäsenyyden.

Jäsenyytesi on voimassa seuraavaan maksupäivään saakka. Sen jälkeen jäsenyytesi lakkaa ja menetät kaikki jäsenyyteesi kuuluneet kurssit ja muut sisällöt. Myös pääsysi Taidekoulu Tuimalan yhteisön foorumin keskusteluihin lakkaa.

Jos olet aiemmin ostanut yksittäisiä kurssejamme, jotka eivät olleet osa jäsenyyttäsi, nämä kurssit säilyvät sinulla jatkossakin.

Voit koska tahansa liittyä jäseneksemme uudelleen. Kurssit, jäsenten omat sisällöt ja pääsysi yhteisön foorumille palautuvat ja voit jatkaa siitä, mihin viimeksi jäit.

Tilaa vuosijäsenyys tämän sivun kautta. Kirjaudu sitten sisään sivuillemme ja peruuta kuukausijäsenyys oman profiilisi kautta.

Kursseille liittyminen lyhyesti

Osta kurssi

Valitse kurssi sivuiltamme ja maksa se haluamallasi maksutavalla.

Kirjaudu kurssille

Kurssisi löytyy sivuiltamme kohdasta "Omat kurssit".

Aloita opiskelu

Kun olet kirjautuneena sisään, pääset aloittamaan opiskelun.

Kurssien ostaminen ja maksaminen

Valitse haluamasi kurssi sivuiltamme ja lisää se ostoskoriin. Jatka kassalle ja anna omat yhteystietosi. Lopuksi voit maksaa kurssin haluamallasi maksutavalla ja sen jälkeen pääset aloittamaan opiskelua.

Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla, pankki- tai luottokortilla, PayPalilla tai laskulla / osamaksulla. Pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan tilausvaiheessa.

Kurssit on mahdollista maksaa myös Smartumilla, ePassilla ja Edenredillä. Lue lisää työantajaeduilla maksamisesta täältä.

Jos ostat jäsenyyden, se maksetaan omalla pankki- tai luottokortilla.

Kyllä. Kun haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, valitse kassalla maksutavaksi "Walley". Walley on maksunvälityspalvelu, joka lähettää laskumme sinulle. Lasku tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit itse päättää, maksatko laskun kerralla vai osissa.

Kyllä. Lahjaostoksia varten meillä on saatavilla lahjakortti, jonka voit antaa läheisellesi haluamallasi hetkellä. Tilaa lahjakortti sivuiltamme ja toimitamme sen sähköpostiisi heti tilauksesi jälkeen.

Kirjautuminen omalle kurssille

Kun olet ostanut kurssin ja olet kirjautuneena sisään kouluumme, kurssisi tulee näkyviin sivun ylälaitaan kohtaan "Omat kurssit" omilllle käyttäjätunnuksillesi.

Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta sivustollemme, luomme sen sinulle automaattisesti ja lähetämme sinulle viestin, jonka avulla voit asettaa salasanasi.

Kun tilaat kurssin, luomme sinulle automaattisesti käyttäjätunnuksen, joka on oma sähköpostiosoitteesi.

Lähetämme sinulle samalla viestin, jonka avulla voit asettaa itsellesi haluamasi salasanan.

Jos et löydä viestiämme sähköpostistasi, tarkista roskapostikansio.

Saat tilattua uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta "Unohditko salasanasi?"

Klikkaa linkkiä ja lähetämme sinulle viestin, jonka avulla voit asettaa itsellesi uuden salasanan.

Riittää, että sinulla on yksi käyttäjätunnus sivuillemme. Kun ostat myöhemmin muita kurssejamme, uudet kurssit ilmestyvät omiin kursseihisi.

Ilmaiset kurssit

Kirjaudu koulumme jäseneksi luomalla itsellesi käyttäjätunnus ja pääset osallistumaan ilmaisille kursseillemme.

Ei tarvitse. Ilmaiset kurssimme ovat maksuttomia nyt ja aina. Voit liittyä pelkästään ilmaisille kursseillemme ilman, että sinun tarvitsisi osallistua myöhemmin maksullisille kursseillemme.

Ilmaiset kurssit antavat sinulle hyvää perustietoa eri tekniikoista ja niiden avulla voit selvittää, mikä tekniikka sinua kiinnostaa eniten.

Muuta kysyttävää?

Saat meihin yhteyden sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@taidekoulutuimala.fi. Vastaamme pikimmiten.