Akryylimaalauksen tarvikkeet

Hyödyllistä
tietoa

Lue lisää

Tilaus- ja toimitusehdot

Taidekoulu Tuimala myy kuvataiteen verkkokursseja. Verkkokurssin ostaminen oikeuttaa sinulle pääsyn kurssille sivustollamme. Voit tilata kursseja tämän sivuston kautta. Kun tilaat kursseja sivuiltamme, hyväksyt samalla nämä tilaus- ja toimitusehdot. Tilausta tehdessäsi sinun tulee olla täysi-ikäinen tai sinulla on oltava huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Rekisteröityminen kouluun

Jotta voit suorittaa verkkokurssin, sinulla tulee olla käyttäjätunnus kouluumme. Kun olet ostanut jonkin kurssimme, lähetämme sinulle tunnusten luontia koskevan viestin sähköpostiisi.

Tilaaminen, maksaminen ja hinnat

Lisää kurssit ostoskoriin, syötä pyydetyt tiedot ja vahvista tilaus. Voit tilata samalla kerralla useita verkkokursseja. Hintamme sisältävät 24 % arvonlisäveroa. 

Maksuvaihtoehtoina käytössäsi ovat Paytrailin tarjoamat maksutavat sekä PayPal.

Paytrail:

  • Suomalaiset verkkopankkimaksut
  • Pankkikortti- ja luottokorttimaksut
  • Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot

Paytrail Oyj (2122839-7) toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

PayPal:

  • Omilla PayPal-tunnuksillasi maksaminen
  • Korttimaksu

 

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksen vastaanottamisesta sekä maksamisesta. Varmistathan siksi, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on toimiva. Mikäli tilausvahvistusta ei näy sähköpostissasi, tarkista roskapostikansiosi.

Verkkokurssien toimitus

Voit tilata meiltä verkkokursseja, asuitpa Suomessa tai ulkomailla. Verkkokurssien toimitus on sinulle aina maksuton.

Verkkokurssin tilaamisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jonka avulla voit luoda omat tunnukset kouluumme. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus olemassa sivustollemme, et tarvitse uutta. Avaamme kurssin näkyviin olemassa olevalle tunnuksellesi. Kun sinulla on tunnukset, pääset kurssisi pariin sivustollamme kohdasta ”Omat kurssit”.

Verkkokurssin palautusoikeus

Huomaathan, että vaihto- ja palautusoikeus ei koske myymiämme verkkokursseja, sillä ne ovat digitaalisia tuotteita. Poikkeuksena on tilanne, jossa verkkokurssi on sivustollamme ennakkomyynnissä, jolloin kurssi ei ole vielä alkanut. Jos haluat perua ennakkomyynnissä olleen verkkokurssin tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 vuorokauden sisällä tilauksestasi sähköpostilla: asiakaspalvelu@taidekoulutuimala.fi. Mikäli kurssi ehtii alkaa ennen peruutustasi, palautusoikeus ei ole enää voimassa.

Jäsenyys

Joko olet jäsenemme?

Liity Taidekoulu Tuimalan jäseneksi ja saat kaikki kurssit ja jäsenten sisällöt pelkällä kuukausi- tai vuosimaksulla.

Kuukausijäsenyys: 29 € / kk
Vuosijäsenyys: 279 € / vuosi

Lue lisää jäsenyydestä

Valitse jäsenyytesi:

Kuukausijäsenyys

29 € / kuukausi

Ilmainen 7 vrk kokeilu


Pääsy kaikille kursseille


Sisällöt vain jäsenille


Jäsenten oma foorumi


Jäsenten oma foorumi


Liity kuukausijäseneksi

Vuosijäsenyys

279 € / vuosi

Ilmainen 7 vrk kokeilu


Pääsy kaikille kursseille


Sisällöt vain jäsenille


Jäsenten oma foorumi


Säästä 69 €


Liity vuosijäseneksi

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Molempiin jäsenyystyyppeihin kuuluu samat sisällöt. Kuukausijäsenyys laskutetaan sinulta kerran kuukaudessa ja vuosijäsenyys kerran vuodessa. Vuosijäsenyys on 20 % edullisempi kuin kuukausijäsenyys.

Jäsenyytesi on voimassa niin kauan, kunnes peruutat sen.

Voit perua jäsenyytesi omasta profiilistasi kun olet kirjautuneena sisään kouluumme. Klikkaa omaa profiiliasi ja valitse valikosta kohta "Hallitse jatkuvia tilauksia". Näet jäsenyytesi ja sen vieressä painikkeen, josta voit lopettaa jäsenyyden.

Jäsenyytesi on voimassa seuraavaan maksupäivään saakka. Sen jälkeen jäsenyytesi lakkaa ja menetät kaikki jäsenyyteesi kuuluneet kurssit ja muut sisällöt. Myös pääsysi Taidekoulu Tuimalan yhteisöön lakkaa.

Voit koska tahansa liittyä jäseneksemme uudelleen. Kurssit, jäsenten omat sisällöt ja pääsysi yhteisön foorumille palautuvat ja voit jatkaa siitä, mihin viimeksi jäit.

Tilaa vuosijäsenyys tämän sivun kautta. Kirjaudu sitten sisään sivuillemme ja peruuta kuukausijäsenyys oman profiilisi kautta.