Akryylimaalauksen tarvikkeet

Hyödyllistä
tietoa

Lue lisää

Sivuston käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat Taidekoulu Tuimala -sivuston käyttöä. Tutustuthan näihin ehtoihin huolellisesti. Käydessäsi näillä sivuilla hyväksyt alla mainitut ehdot itseäsi sitoviksi.

Vastuurajoitus

Pyrimme varmistamaan, että sivustomme toimivat keskeytyksettä ja virheettömästi kaikissa olosuhteissa, mutta emme voi taata, että sivusto on aina saatavilla tai että se toimii ongelmitta joka tilanteessa.

Taidekoulu Tuimala pyrkii takaamaan sivuston tietojen oikeelliseuuden, mutta sivustolla saattaa olla virheitä tai teknisiä ongelmia. Taidekoulu Tuimala ei takaa sisällön täydellistä virheettömyyttä tai oikeellisuutta. Verkkosivuilla oleva tieto on pääosin yleisluontoista, eikä tieto välttämättä sovellu kaikkiin yksittäistapauksiin. Verkkosivujen materiaalia ei voida pitää Taidekoulu Tuimalaa sitovana.

Immateriaalioikeudet

Kaikki sivuston immateriaalioikeudet, kuten tekijänoikeudet, taitotieto ja luottamukselliset tiedot kuuluvat Taidekoulu Tuimalalle tai sen lisenssinmyöntäjille.Tällä verkkosivustoilla olevaa materiaalia ei saa käyttää mainostarkoituksiin eikä sitä saa kopioida tai ladata muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön.

Taidekoulu Tuimala käyttää sivustolla ja verkkokursseilla kuvamateriaalina itse tuottamiaan kuvia, joitakin ilmaisten kuvapankkien kuvia sekä Shutterstock.com-kuvapalvelun kuvia. Shutterstock.com -palvelun kuvia käytetään yrityksen myöntämän lisenssin perusteella. Mitään sivuston kuvia ei saa kopioida ja jakaa eteenpäin.

Maksullisten kurssien kurssimateriaaleja ei saa jakaa ja kopioida kolmansille osapuolille ilman Taidekoulu Tuimalan antamaa lupaa.Sivustoilla olevaa maksutonta tietoa (ilmaiset kurssit, kaikille avoimet sivut jne.) voi kuitenkin esittää, tallentaa ja ladata ei-kaupalliseen yksityiskäyttöön, kuten blogikirjoituksiin jne. Tässä tapauksessa tulee kuitenkin mainita lähteenä Taidekoulu Tuimala.

Rekisteröityminen sivulle

Jotkin palvelumme edellyttävät rekisteröitymistä sivustolle. Rekisteröityessään sivustolle käyttäjä on vastuussa tietojen oikeellisuudesta.Rekisteröitymisen yhteydessä luotu käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Käyttäjä ei saa paljastaa käyttäjätunnustaan eikä saa antaa oikeutta käyttää käyttäjätunnustaan kolmannelle osapuolelle.

Yksityisyys

Taidekoulu Tuimalalla on oikeus kerätä ja tallentaa sivuston käyttöä koskevaa tietoa ja analysoida sitä tämän sivuston toiminnan kehittämiseksi ja palvelun laadun parantamiseksi. Kerätyn tiedon perusteella ei voida tunnistaa yksittäistä sivustoa käyttänyttä henkilöä.

Viestintä sivustolla

Sivustolla ei saa julkaista viestintää, jota voidaan pitää loukkaavana tai toisten yksityisyyttä loukkaavana tai joka on muulla tavoin laitonta tai sopimatonta. Taidekoulu Tuimala poistaa tällaisen viestinnän ja varaa itselleen oikeuden evätä palveluidemme käyttö viestin lähettäjältä.

Tuottamalla sisältöä (kuten esimerkiksi tekstiä tai kuvia) sivustolle, käyttäjä sitoutuu antamaan Taidekoulu Tuimalalle täyden oikeuden sisältöön.

Käyttöehtojen päivitys

Nämä käyttöehdot sitovat verkkosivuston käyttäjiä. Taidekoulu Tuimalalla on oikeus muuttaa käyttöehtoja ja päivittää tätä ohjeistustaan tai sivuilla olevaa tietoa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttäjien onkin siksi suositeltavaa tarkistaa voimassaolevat käyttöehdot riittävän usein.