Ruutupaperi teoksen suunnittelu

Uutiskirje

Kiitos!

Kiitos, kun liityit uutiskirjeemme tilaajaksi. Alla näet kiinnostavia etuja ja uutisia, jotka olemme varanneet sinua varten.

Seuraava kurssisi -25 %

Koodilla UUTISKIRJE saat 25 % alennuksen seuraavasta kurssiostoksestasi. Tämä on kiitoksemme sinulle!

Anna koodi kurssikaupan kassalla ja kassa laskee sinulle alennuksen kurssista. (Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Kiinnostavimmat artikkelit

Akvarellimaalauksen erityispiirteitä

Kirjoittanut: Liisa Tuimala

Akvarellimaalaus eroaa merkittävästi muista tekniikoista, kuten öljy- ja akryylimaalauksesta. Käyn tässä artikkelissa läpi akvarellimaalauksen keskeiset omalaatuisuudet, joiden tietäminen auttaa sinua suunnittelemaan omia maalauksiasi ja koko maalausprosessia paremmin.

Lue artikkeli

5 vinkkiä parempiin maisemamaalauksiin

Kirjoittanut: Liisa Tuimala

Tykkäätkö maalata maisemia? Oletko joskus kulkenut jossain todella upeissa maisemissa ja miettinyt, miten saisit vangittua näkymät tauluksi? Tässä artikkelissa annan sinulle viisi neuvoa onnistuneempiin maisemamaalauksiin. Katso samalla video aiheesta.

Lue artikkeli

Onko läpipiirtäminen huijaamista?

Kirjoittanut: Tuomas Tuimala

Läpipiirtäminen on varmasti yksi nopeimmista ja helpoimmista menetelmistä piirtää luonnos. Se on todellisuudessa niin helppo, että jopa lapsikin sen osaa. Useimmille meistä läpipiirtäminen onkin tuttu menetelmä jo lapsuudesta.

Lue artikkeli
Arvonnat
Taidetarvikearvonnat

Arvomme säännöllisesti erilaisia taidetarvikepaketteja uutiskirjeemme tilaajien kesken. Pakettien sisällöt vaihtelevat ja joskus mukana on myös mielenkiintoisia taidekirjoja ja kuvataiteen verkkokursseja.

Uutiskirjeemme tilaajana olet automaattisesti mukana arvonnoissamme. Jos käy niin hienosti että voitat jonkin palkintomme, olmme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostin välityksellä.

Ohessa esimerkkiä palkinnoista.

Taidetarvikkeet

Oletko jo mukana ilmaisilla kursseillamme?

Meillä Taidekoulu Tuimalassa voit opiskella myös maksuttomia sisältöjä, joiden avulla pääset testaamaan eri tekniikoita.

Liity mukaan
Maksuttomat kurssit

Maksuttomilla kursseillamme saat hyödyllisiä neuvoja kuvataiteen tekemiseen ja pääset kokeilemaan kurssejamme ilman sitoutumista.

Ilmaiset taidekurssit avautuvat sinulle näkyviin, kun luot tunnuksen kouluumme.