Maalaussiveltimet

Taidekoulu Tuimalan jäsenenä opiskelet kaikkia kurssejamme pelkällä kuukausimaksulla 29 €. Jäsenenä saat käyttöösi myös jäsenten erikoissisällöt ja saat pääsyn jäsenten omalle foorumille.Taidekoulu Tuimalan jäsenyys

29 € / kuukausi

  • Ilmainen 7 vrk kokeilu
  • Pääsy kaikille kursseille
  • Sisällöt vain jäsenille
  • Jäsenten oma foorumi

Jäsenyyden sisältö

Katso tästä, mitä kaikkea saat kun olet jäsenemme.

Koko kurssisisältö

ARVO: 800 €

Jäsenenä saat heti käyttöösi koko kurssikirjastomme. Pääset kaikille kursseillemme ja voit opiskella sisältöjä haluamassasi tahdissa pelkän kuukausimaksun hinnalla.

Saat siis 800 € arvoiset kurssimme käyttöösi heti kun liityt jäseneksemme.

Sisällöt vain jäsenille

KASVAVA VIDEOKIRJASTO

Julkaisemme jäsenillemme uutta sisältöä joka kuukausi. Saat kiinnostavia oppisisältöjä esimerkiksi seuraavista teemoista:

● Piirtäminen ja luonnostelu
● Teosten suunnittelu ja sommittelu
● Taiteilijana kehittyminen
● Välineet ja tarvikkeet
● Luovuus ja itseilmaisu

Jäsenenä pääset opiskelemaan vain jäsenille tarkoitettuja siältöjä – muiden kurssiemme lisäksi.

Jäsenten oma foorumi

KANNUSTAVA YHTEISÖ

Jäsenyytemme todellinen helmi ja eteenpäin vievä voima on kannustava ja turvallinen yhteisömme, jossa voimme tavata toisiamme taiteen tekemisen merkeissä.

Keskustelut eri aiheista, kuukauden teemat sekä monet neuvot ja vinkit muilta jäseniltä saavat luovuuden ja innostuksen nousemaan.

Yhteisömme foorumilla voit kysyä kysymyksiä, jakaa omia teoksiasi ja kertoa muille jäsenille omista taiteellisista projekteistasi.

Enää et tee taidetta yksin, vaan yhdessä muiden kanssa!

Etu jäsenille
Mentorointi jäsenhinnalla

Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta mentoroinnista, Taidekoulu Tuimalan jäsenenä saat mentorointia edullisemmalla hinnalla.

Mentoroinnin normaalihinta on 99 €, mutta jäsenille vain 69 €.

Voit lukea mentoroinnista lisää sivuiltamme.

Taidekoulu Tuimalan jäsenyys

29 € / kuukausi

  • Ilmainen 7 vrk kokeilu
  • Pääsy kaikille kursseille
  • Sisällöt vain jäsenille
  • Jäsenten oma foorumi

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Jäsenyys maksetaan omalla pankkikortilla tai luottokortilla. Kun tilaat jäsenyyttä, pääset antamaan korttisi tiedot. Jäsenhinta laskutetaan sinulta automaattisesti tältä kortilta.

Jäsenyytesi on voimassa niin kauan, kunnes peruutat sen.

Voit perua jäsenyytesi omasta profiilistasi kun olet kirjautuneena sisään kouluumme. Klikkaa omaa profiiliasi ja valitse valikosta kohta "Hallitse jatkuvia tilauksia". Näet jäsenyytesi ja sen vieressä painikkeen, josta voit lopettaa jäsenyyden.

Jäsenyytesi on voimassa seuraavaan maksupäivään saakka. Sen jälkeen jäsenyytesi lakkaa ja menetät kaikki jäsenyyteesi kuuluneet kurssit ja muut sisällöt. Myös pääsysi Taidekoulu Tuimalan yhteisön foorumin keskusteluihin lakkaa.

Jos olet aiemmin ostanut yksittäisiä kurssejamme, jotka eivät olleet osa jäsenyyttäsi, nämä kurssit säilyvät sinulla jatkossakin.

Voit koska tahansa liittyä jäseneksemme uudelleen. Kurssit, jäsenten omat sisällöt ja pääsysi yhteisön foorumille palautuvat ja voit jatkaa siitä, mihin viimeksi jäit.