Innostu taiteesta

Kurssit käynnissä

Autamme sinua kehittymään taidoissasi, mikä lisää itseluottamustasi taiteilijana. Saat tukea ja ohjausta sinulle tärkeissä asioissa.

Katso kurssimme

Taiteen opiskelu netissä vs. luokassa

Taiteen opiskelu internetin välityksellä on jatkuvassa kasvussa. Korkealaatuisesti toteutetut verkkokurssit tarjoavat hyvin kokonaisvaltaisen ja jäsennellyn oppimiskokemuksen, jonka myötä voit opiskella tavalla, joka sopii sinulle parhaiten.‍ 

Olemme seuranneet taidekenttää useita vuosia ja näyttää siltä, että uusia, kokonaan netissä toimivia taidekouluja perustetaan maailmalla koko ajan lisää. Tämä on hyvä uutinen ja kertoo ajastamme. Ihmiset haluavat opiskella kotonaan ja oman aikataulunsa mukaisesti. Netti mahdollistaa vuorovaikutuksen ja henkilökohtaisen opettamisen myös matkan päästä.

Taidetta siis opiskellaan netissä koko ajan enemmän. Mutta miten kuvataiteen opiskelu netissä eroaa perinteisestä, luokassa tapahtuvasta opiskelusta?

Ero luokkamaiseen oppimiseen

Nettioppimisessa on tiettyjä piirteitä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Eräs tällainen piirre on se, että kun osallistut verkkokurssille, yksikään tärkeä oppisisältö ei jää kuulematta. Jos sairastut, et jää jälkeen. Verkkokurssilla voit palata aineistojen pariin koska tahansa ja kerrata oppitunteja myöhemmin – niin monta kertaa, kuin haluat.

Verkkokurssilla saat mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa niihin asioihin, joita haluat harjoitella perusteellisemmin. Voit katsoa videoita uudelleen ja uudelleen niin monta kertaa, kuin koet sen olevan tarpeellista. Verkkokurssilla on mahdollisuus perehtyä myös sellaisiin tekniikoihin, joiden oppiminen luokkamaisessa oppimisympäristössä olisi esimerkiksi aikataulujen takia haastavaa.

Netissä ei tietenkään pääse olemaan samassa tilassa opettajan ja muiden kurssilaisten kanssa. Tietokoneen ruutu ei voi korvata ihmistä, joka seuraa työskentelyäsi vierestä. Nykytekniikka toisaalta mahdollistaa sen, että voimme olla toistemme seurassa ja kokea yhteenkuuluvuutta pitkienkin välimatkojen päästä.

Paras aika oppimiselle ja luovuudelle

Verkkokurssilla edetään johdonmukaisen ja etenevän oppimisprosessin mukaan. Taidekoulu Tuimalassa me olemme koonneet kursseille tiedon, jonka opiskelusta hyödyt kaikkein eniten. Mutta milloin sinä olet parhaimmillasi?

Oppiminen ja uusien ideoiden kehittely tehostuu, kun harjoittelet silloin, kun sinulla on paras motivaatiotaso ja vire oppimiselle. Luovuus tarvitsee hyvät olosuhteet ja hyvän energiatason toteutuakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Verkkovalmennuksessa voit nauttia parhaasta inspiraatiosta aina, koska päätät itse, milloin ja missä teet tehtäviä. Voit opiskella kotonasi, mökilläsi tai vaikka Espanjan aurinkorannoilla – kunhan sinulla on internetyhteys.

Tervetuloa mukaan kursseillemme kokeilemaan itse, miltä tuntuu opiskelu netissä. Jos haluat kysyä meiltä jotakin ennen liittymistä, ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.


Lahjakortti

Lahjakortti


Muista lähesitäsi lahjakortilla

Valitse alta lahjakortin summa, lisää lahjakortti ostoskoriin ja maksa tilaus. Toimitamme lahjakortin sinulle sähköpostilla heti tilauksesi jälkeen, jonka jälkeen voit antaa sen läheisellesi.

Lahjakortin summa
Innostu uudesta!
Näissä asioissa voimme auttaa sinua

● Sinun on vaikea päästä alkuun tekemisessä

● Kamppailet värien, mittasuhteiden ja varjostusten kanssa

● Koet epävarmuutta välineiden tai työskentelytapojen suhteen

● Kärsit liiallisesta itsekriittisyydestä tai olet epävarma omasta osaamisestasi

● Kaipaat varmuutta ja itseluottamusta tekemiseesi

● Haluat saada ohjausta, palautetta ja uusia näkökulmia

● Haluat löytää oman tyylisi ja nauttia tekemisestä

Kukka-asetelman maalaaminen akryylimaalaus

Kurssilaistemme kommentteja

Hyvä, että teknisen tarkasti opastatte maalaustyön etenemistä. Näin tarkkaa ja konkreettisestikin helpommin käsitettävää opastusta ei löydy mistään maalausopaskirjoista! Kiitokset!

Jukka Ylävuo

Akvarellikurssin jäsen

Opin tällä kurssilla paljon enemmän parissa viikossa, kuin opiston kurssilla puolessa vuodessa. Kiitos todella paljon ja aion jatkossakin ottaa teidän kursseja, sillä saan niistä niin paljon iloa ja hyötyä.

Katariina Y.

Maisemamaalaus kuivapastelleilla -kurssin jäsen

Kovasti kiitoksia hyvistä kursseista! Muotokuva helposti -kurssi oli loistava. Oppimani perusteella piirsin mainion muotokuvan miehestäni. Aiemmin en uskonut pystyväni tähän. 

Eeva Hågensen

Muotokuva helposti -kurssin jäsen

Kiitos, laadukkaista kursseista Liisa ja Tuomas! On ansiotanne, että olen jälleen päässyt eteenpäin maalausharrastuksessani. 

Marjaana Rinne-Loikala

Akryylimaalaus haltuun -kurssin jäsen